Vrijstad Vianen Dagtocht

Bovenkant CityproM
Dagtocht reserveren voor 2017? Neem s.v.p. contact met ons op!
Bezoek Vrijstad Vianen! Ook in 2017 organiseert CityproM een unieke dagtocht in de Vrijstad; van Brederode praalgraf tot aan Brederode pilsje. Dit is inclusief ontvangst met koffie/thee en lekkernij, stadswandeling of bezoek aan museum, grote Kerk/praalgraf van Brederode, vrij winkelen, een uitgebreide lunch, een boottocht naar en rondleiding op Fort Everdingen en de Bierbrouwerij i.o.

Programma:

10.00 uur Verzamelen/ontvangst bij ’t Klooster/Gasterij de Kloostertuin koffie/thee met lekkernij (alhier betalen).
10:30 uur Start stadswandeling of bezoek aan Museum/grote Kerk/graf van Brederode.
12.00 uur Vrij winkelen en/of wandelen in oude centrum van Vrijstad Vianen.
13.00 uur Vertrek met Partyschip Domani inclusief lunch aan boord met drankje naar keuze, vertrek van P2 (Sluiseiland) naar Fort Everdingen via de Merwedesluis over de Lek, door de grote sluis bij Hagestein naar Fort Everdingen met uitleg over de omgeving. Van de aanlegsteiger naar het fort is het zo’n 10 minuten lopen over een smal (koeien) pad door een werkelijk schitterend uiterwaardengebied. Trek a.u.b. goede schoenen aan. Personen met rollator/rolstoel varen door naar de haven van Culemborg en gaan daar van boord, via eigen vervoer (of uw touringcar) wordt u naar Fort Everdingen gebracht voor het afsluitende drankje.
14.00 uur Aankomst Fort Everdingen rondleiding op het fort en bezoek aan bierbrouwerij
Duits & Lauret i.o.
15.30 uur Afsluitend drankje op het fort
16.00 uur Einde dagtocht

De dagtocht is helaas niet geschikt voor mensen in een rolstoel of met een rollator. De dagtocht gaat alleen door bij een vooraf gemaakte reservering en kan alleen doorgang vinden bij minimaal 30 deelnemers, Vol = Vol!

Parkeren op Sluiseiland Vianen (P2).

De Vrijstad Vianen Dagtocht is tot stand gekomen dankzij inzet van ‘t Klooster, Citymarketing Vianen, VVV-Vianen, Stedelijk Museum Vianen, Grote Kerk Vianen, Historische Vereniging “Het Land van Brederode”, Partyschip Domani, Fort Everdingen en Brouwerij Duits en Lauret. Georganiseerd door Hans van Kooten, CityproM.nl Vianen.

Vrijstad collaga